Haberler

Bornova Belediye Başkanı Atila'dan Altay'a Destek Sözü

BORNOVA Belediye Başkanı Olgun Atila, Altay'ın Bornova ve Bornovalılar için özel bir yere sahip olduğunu söyledi.

BORNOVA Belediye Başkanı Olgun Atila, Altay'ın Bornova ve Bornovalılar için özel bir yere sahip olduğunu söyledi. Geçen hafta yapılan olağanüstü genel kurulda güven tazeleyen Başkan Özgür Ekmekçioğlu ile ekibini Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde ziyaret eden Atila, spor okullarını güçlendirerek yetiştirici kulüp kimliğine geri dönen Altay'ın altyapı hamlesine Bornova'dan başlamasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Belediye olarak Altay'la her platformda iş birliği içinde olmaktan kıvanç duyacağız" şeklinde konuştu.

İlçedeki kulüplerin yanı sıra belediye bünyesindeki takımları yakından takip ettiklerini, her konuda işbirliğine açık olduklarını belirten Altay Başkanı Ekmekçioğlu ise, "Bornova, Altay'ın geçmişte etkin olduğu bir merkez. Eski gücümüzü kazanmak ve gençlere Altaylılık kültürünü aşılamak için çalışıyoruz. Şu an 6 merkezde futbol okullarımız faaliyete geçti, Yeni arayışlarımız var. Başkan Atila'nın spora olan bakışı ve yapıcı tutumu ile belediye ve kulübümüz arasında gençlerimize fayda sağlayacak faaliyetlerin gerçekleşmesi çok yakın" dedi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Olgun Atila Kutlu Aktaş Gaziemir Bornova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title