Haberler

Bodrum Yelkenciler Nev ile Stres Attı

Yelkenciler Nev ile stres attıMUĞLA'nın Bodrum ilçesinde Era Bodrum Yelken Kulübü çatısı altında bu yıl ilki düzenlenecek olan 'Tırhandil Cup' yelken yarışına katılacak denizciler iki gün sürecek yarış öncesi pop müziğin sevilen sesi Nev'in sahnesini izledi.

Yelkenciler Nev ile stres attı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde Era Bodrum Yelken Kulübü çatısı altında bu yıl ilki düzenlenecek olan 'Tırhandil Cup' yelken yarışına katılacak denizciler iki gün sürecek yarış öncesi pop müziğin sevilen sesi Nev'in sahnesini izledi.

Bodrum Mandalin Bar'da düzenlenen konserle sevenleri ile buluşan 47 yaşındaki Nev (Nevzat Doğansoy), sahneye seyirciler arasından çıktı. Sanatçıyı 8-9 Ekim 2016 tarihleri arasında 2 etap şeklinde yapılacak 'Tırhandil Cup' yelken yarışına katılacak yelkencilerle birlikte yaklaşık 500 kişi izledi. Sahneye 'Mazideki Aşk' şarkısıyla çıkan Nev, "Güzel başladık. Bence gece güzel geçsin istiyorsak hep birlikte bu şarkıyı söyleyelim" dedi. 'Sevmekten Kim Usanır', 'Kapıldım Gidiyorum', 'Benmişim' isimli şarkıları da seslendiren Nev, dinleyenlerine müzik keyfi yaşattı. Nev'i dinlemeye gelenler de sanatçının söylediği şarkılara eşlik etti. Hayranları, cep telefonları ile sanatçının bol bol fotoğraf ve videosunu çekti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan şarkıcı hayranlarından büyük alkış aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Nev Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title