Haberler

Bodrum'da Enduro Heyecanı

Osman URAS / BODRUM (Muğla), DHA)- TÜRKİYE Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından, Halikarnas Motor Sporları Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası 1'inci ayak yarışları Muğla'nın Bodrum ilçesinde başladı.

Osman URAS / BODRUM ( Muğla ), DHA)- TÜRKİYE Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından, Halikarnas Motor Sporları Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası 1'inci ayak yarışları Muğla'nın Bodrum ilçesinde başladı.

Dün magazin startının verildiği ve sıralama turlarının yapıldığı yarışlarda sporcuların mücadelesi nefes kesti. Fiziki ve mekanik dayanıklılık ön plana çıkarıldığı parkurdaki yarışlar için 4'ü kadın 226 sporcu müracaat ederken, sıralama turlarının ardından yarışa katılan sporcu sayısı 150 oldu Kızılağaç'taki doğal ve yapay engellerden oluşan parkurda 4 turdan oluşan yarışlarda bazı sporcular zor anlar yaşadı. Engellerden geçerken düşenlere görevliler ve sağlık ekipleri müdahale ederken, bazı sporcular kendi çabaları ile kalkıp yarışa devam etti.

Yarışları çevre il ve ilçelerden gelen yarış severler de ilgiyle izledi. Aydın'dan yarışa katılan torunu Mert Pehlivanoğlu'nu izlemek için gelen 74 yaşındaki Bedriye Pehlivaoğlu, "Torunumu desteklemeye geldim. Çok heyecanlıyım. Allah herkesin çocuğunu korusun" dedi.

TMF Asbaşkanı Hamit Dizman "Bodrum'un güzellikleri eşliğinde sporcular doğa ile mücadele ediyor. Küçük kazalar olsa da katılanlar büyük bir rekabet içerisinde yarıştı" dedi. 7 ayaktan oluşan Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 2'nci etabı 21-22 Mayıs'ta Fehiye'de yapılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızılağaç Türkiye Bodrum Muğla Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title