Haberler

Birleşik Krallık'ta Türkiye Rüzgarı Esti

Türkiye'nin tanıtım faaliyetlerine hız kesmeden devam eden TÜRSAB, Birleşik Krallık'ta Türkiye rüzgarı estirdi.

Türkiye'de en önemli meslek birliklerinden biri olarak kurulan ve Türk turizm sektörünün gelişmesi için faaliyetlerini sürdüren TÜRSAB, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği himayelerinde düzenlenen Türkiye temalı Birleşik Krallık ve İrlanda Turizm Roadshow'una katıldı.

TÜRSAB, Dünya'nın en büyük 5 turizm fuarından biri olan World Travel Market (WTM)'in ardından Birleşik Krallık ve İrlanda Turizm Roadshow'una katılarak, 13 - 22 Kasım 2017 tarihleri boyunca Roadshow kapsamında Birleşik Krallık ülkeleri ve şehirlerini ziyaret etti.
İlk toplantısı Londra ile başlayan roadshow sırasıyla; Bristol ve Birmingham, Manchester, Newcastle, Glasgow, Belfast ve Dublin şehirlerindeki etkinlikler ile devam etti. Turizm faaliyetlerini profesyonel çalışmalarla yürütmeyi hedef edinen ve global faaliyetlere katılımlarıyla öne çıkan TÜRSAB yetkilileri Roadshow kapsamında ziyaret ettikleri şehirlerde Türkiye'yi ve Türkiye Turizmini aktardılar.

Birleşik Krallık ve İrlanda Roadshow'da 'Türkiye Tanıtım Günleri' kapsamında; B2B görüşmeler ve sunumlar ile Türkiye'nin önemli destinasyon merkezlerini tanıtan TÜRSAB, ülkeler arası turizm ilişkilerinin gelişmesi için de adımlar attı

Kaynak: Bültenler / Güncel

Birleşik Krallık Türkiye Londra Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title