Haberler

Bilgi Evleri Arası Futbol Turnuvası Başlıyor

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri'nin yaz etkinlikleri kapsamında gerçekleştireceği 2. Bilgi Evleri Arası Futbol Turnuvası 11 Temmuz 2011 Pazartesi günü başlıyor.

Turnuvanın ilk karşılaşması çekilen kura sonucu eşleşen Beştelsiz ve Sümer Bilgi Evi takımları arasında oynanack. Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde geçekleşecek olan karşılaşma saat 10.00'da başlayacak.

Yaz döneminde üyelerini spor aktivitelerine teşvik etmek amacıyla başlatılan spor müsabakalarının ilki olan bilgi evleri futbol turnuvasında kura sonucu belirlenen eşleşmelere göre ikinci karşılaşma 12 Temmuz Salı günü saat 10.00'da Seyitnizam ve Yenidoğan – Gökalp Bilgi Evi takımları arasında oynanırken, üçüncü karşılaşma da Merkezefendi ve Yeşiltepe Bilgi Evi takımları arasında 13 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00'da oynanacak. Tüm karşılaşmaların Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde yapılacağı turnuvada, ilk tur sonucunda gol averajı en iyi olan takım finale yükselirken, ilk turu geçen diğer iki takım yarı finalde mücadele edecek. Turu geçemeyen takımlar ise dördüncülüğü belirleyecek olan müsabakada karşı karşıya gelecek.

Final maçının 15 Temmuz 2011 Cuma günü saat 10.00'da gerçekleşeceği turnuvada birinci olan bilgi evi takımının oyuncuları şampiyonluk kupası ve birincilik madalyası kazanırken, turnuvanın ikincilerine ikincilik madalyası ve üçüncülerine de üçüncülük madalyası ödülleri verilecek.

Spor dolu bir yaz döneminin yaşanacağı bilgi evlerinde, 11 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve 5 gün sürecek olan futbol turnuvasını, 18 – 22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Bilgi Evleri Arası Bayanlar Voleybol Turnuvası ile 3 Ağustos Çarşamba günü düzenlenecek olan Bilgi Evleri Arası Satranç Turnuvası takip edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title