Haberler

Beyoğlu'nda Aldığı Bıçak Darbelerine Rağmen Koşan Genç, Ölüme Yenildi

Beyoğlu'nda Eğlenmeye Gittiği Barda2 Kişiyle Tartışma Giren Genç, Kalbinden ve Kalçasından Altığı Bıçak Darbesi Nedeniyle Ağır Yaralandı. Kanlar İçinde Bir Süre Sokakta Koştuktan Sonra Yere Yığılan Genç, Hastaneye Götürülmek İstenirken Yolda Hayatını Kaybetti.

Beyoğlu'nda eğlenmeye gittiği barda2 kişiyle tartışma giren genç, kalbinden ve kalçasından altığı bıçak darbesi nedeniyle ağır yaralandı. Kanlar içinde bir süre sokakta koştuktan sonra yere yığılan genç, hastaneye götürülmek istenirken yolda hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, saat 03.00 sıralarında Beyoğlu Balık Pazarının bulunduğu Sahne Sokak'taki Hengame Bar'ın önünde meydana gelen olayda, kısa bir süre önce askerden geldiği öğrenilen Alper Yılmaz (21), saat 01.30 sıralarında Hengame Bar'a geldi. Bu sırada takma adı "Deniz" olan travesti ile birlikte "Diyarbakırlı Mehmet" lakaplı bir kişi yanlarında başka bir arkadaşları ile aynı bara geldi. Beykoz'da babası ve ağabeyi ile birlikte yaşadığı öğrenilen Alper Yılmaz, Diyarbakırlı Mehmet yanındaki arkadaşı

tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma sokağa taştı. Çıkan tartışmada bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Alper Yılmaz, kalbinden ve kalçasından bıçak darbesi aldı. Kanlar içinde koşan Yılmaz, Galatasaray Lisesi önünde yere yığıldı. Yılmaz'ı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipler ve ambulans ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmak istenen Yılmaz, yolda hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri kavgaya karıştığı iddia edilen D.K. ile M.D.'yi olaydan 3 saat sonra gözaltına aldı. Zanlıların verdiği ifadede kavganın yan bakma iddiası ile başladığı öğrenildi.

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan 2 zanlı, Beyoğlu Adliyesi'ne sevk edildi.

(MH-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title