Haberler

Beyoğlu, Beşiktaş ve Sarıyer'de 2 Gün Su Yok

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce Yaptırılan Dolmabahçe Tünel Çıkışı Kavşak ve Bağlantı Yolları İnşaatı'nda Yapılacak İsale Hattı Değişikliği Nedeniyle, Beyoğlu, Beşiktaş ve Sarıyer'deki Bazı Mahallelerde Bugün Saat 13.00'ten, Yarın Saat 07.00'ye Kadar Su Kesintisi Yapılacak.

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılan Dolmabahçe Tünel Çıkışı Kavşak ve Bağlantı Yolları İnşaatı’nda yapılacak isale hattı değişikliği nedeniyle, Beyoğlu, Beşiktaş ve Sarıyer’deki bazı mahallelerde bugün saat 13.00’ten, yarın saat 07.00’ye kadar su kesintisi yapılacak. Kesinti yapılacak mahalleler şunlar: Beyoğlu’nun Arap Cami, Emekyemez, Bereketzade, Müeyyedzade, Kemankeş, Karamustafapaşa, Hacımimi, Kılıçalipaşa, Pürtelaş, Hasanefendi ve Ömer Avni mahalleleri. Beşiktaş’ın Vişnezade, Cihannuma, Yıldız, Mecidiye, Ortaköy, Kuruçeşme, Arnavutköy ve Bebe mahalleleri. Sarıyer’in Rumelihisarı, Baltalimanı, Emirgan, İstinye, Yeniköy, Tarabya, Kireçburnu, Cumhuriyet, Çayırbaşı, Merkez ve Yenimahalle ile Rumeli Kavağı mahalleleri.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title