Haberler

Belediye Başkanlarından Komando Tugayı'na Taziye Ziyareti

KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Çelik ve 16 ilçenin belediye başkanı, bombalı saldırıda hayatını kaybeden askerlerin görev yaptığı Zincidere'deki 1'inci Komando Tugayı'nı ziyaret etti.

KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Çelik ve 16 ilçenin belediye başkanı, bombalı saldırıda hayatını kaybeden askerlerin görev yaptığı Zincidere'deki 1'inci Komando Tugayı'nı ziyaret etti. Tugay Komutanı Albay Kemal Kırış, Kayseri halkının ilgi ve desteğini her zaman hissettiklerini kaydetti.

Talas Caddesinde geçen cumartesi sabahı meydana gelen, 14 askerin şehit olduğu bombalı terör saldırı sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri, Zincidere 'de bulunan 1'inci Komando Tugayına taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara da şifa dileyen Başkan Mustafa Çelik, Kayseri'deki birlik beraberliğe vurgu yaptı. Başkan Çelik, "Bunun bir örneğini 15 Temmuz'da gösterdik. Hain darbe girişimin hemen sonrasında Büyükşehir Belediyesi Meclisi olarak ortak bildiriye imza attık. Şimdi de bir arada sizlerle birlikteyiz. Kayseri hayırseverler şehri, sanayi şehri diye anılır; ama bilinmeyen bir yönü de şehitler şehri olmasıdır. 1856 Kırım Harbinden bu tarafa şehit sayımız 2 bin 300'ü geçmiş durumda. 1'inci Dünya Savaşı sırasında Kut'ül Amare'de zafer kazanan Kasap Alayı olarak da bilinen 44'üncü Alayın bulunduğu yerde şimdi 1'inci Komando Tugay Komutanlığımız var. Şimdi de birçok başarılı operasyona imza atıyor. Hain terör örgütüne karşı başarıyla mücadele ediyor. Kayseri her zaman askeri ve polisinin yanında oldu. Bundan sonra da hep beraberiz. Gücümüz neye yeterse yanınızdayız. Tekrar milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Zincidere Komando Tugay Komutanı Albay Kemal Kırış da hainlerin cephede yapamadıklarını böyle kalleşçe eylemlerle yaptıklarını dile getirdi ve Kayseri'nin gösterdiği destek için teşekkür etti. Kayseri şehrinin her zaman askerin yanında olduğunu ifade eden Albay Kırış, "Bu desteği 1'inci Komando Tugayı olarak her zaman hissettik" diye konuştu.

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çelik Zincidere Kayseri Politika Güncel Haberler

title