Haberler

BDP Heyetinden Baydemir'e Taziye Ziyareti

Güncelleme:

BDP heyeti, ağabeyi Aziz Baydemir'in vefatı dolayısı ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'e taziye ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in ağabeyi olan 52 yaşındaki 8 çocuk sahibi Aziz Baydemir, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Baydemir ailesi Aziz Baydemir için Diyarbakır Hevedanlılar Yas Evi'nde taziye ziyaretlerini kabul etmeye başladı.


BDP heyeti Baydemir'e taziye ziyaretinde bulundu. BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da yer aldığı heyet ziyaretine Şırnak Milletvekili Selma Irmak, Faysal Sarıyıldız, Van Milletvekili Kemal Aktaş, Urfa Milletvekili İbrahim Ayhan, Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, Mardin Milletvekili Gülseren Yıldırım ve Urfa il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Taziye evinde konuşma yapan BDP Genel Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, ailenin acısını paylaştıklarını belirterek "ölüme insanoğlunun çaresi yoktur, fakat halkımızın taziyeler konusunda duyarlılığı acı gününde bir birine sahip çıkması bizim için çok kıymetlidir, çok değerlidir. Özellikle bir halk olma bilinci bir birinin taziyesine sahip çıkmakla ortaya çıkar" şeklinde konuştu.

Gelen tüm ziyaretçileri kapıda karşılayan Osman Baydemir de bir konuşma yaptı. Baydemir konuşmasında "her şeyden önce ölüm haktır, gün gelecek herkes bir sebepten dolayı ölümü tadacaktır. Öyle görünüyor ki acıya sahip çıkmak hepimizin insani ve ortak paydasıdır. Siyasi fikirlerimiz ne olursa olsun, dünya görüşlerimiz ne olursa olsun, acı karşısında, ölüm karşısında kenetleniyoruz. Benim inancım o ki bu ülkenin selameti, bu ülkede yaşayan tüm anne ve babaların selameti ve evlat acısı yaşamamaları için caba sarf etmek gerekir. İnancım o ki bu en büyük erdemdir, en büyük görevdir. İnşallah bu duygu ile biri birimizle dayanışma içinde olacağız. Ölüm gelecekse haktan gelsin" dedi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Selahattin Demirtaş Dicle Üniversitesi Osman Baydemir Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 5 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ 2024! Emekli bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi hesaplara ayın kaçında yatacak? BARAJ DOLULUK ORANLARI 5 HAZİRAN | İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? İSKİ baraj doluluk oranı! Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title