Haberler

BBP'liler Kocaoğlu'nun Konuğu Oldu

Güncelleme:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan ve milletvekili adayları İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti.


1 Kasım'da yapılacak seçimler öncesinde nezaket ziyaretinde bulunan BBP heyeti, Başkan Kocaoğlu'nun konuğu oldu. Ziyarete BBP Genel Başkan Yardımcısı ve BBP İzmir Milletvekili adayı Ahmet Gürhan, BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, BBP İzmir milletvekili adayları Behzat Tuzcu ve Taner Özgür katıldı.

Siyasi partiler yasasının ve seçim yasasının değişmesi gerektiğini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ''Yüzde bir oy alan partinin parlamentoya girmesi lazım. Yüzde bir oy ciddi bir oy, beş milletvekili demek. Düşüncesini dile getirmesi ve parlamentoda partisini tanıtma imkanı verilmeli. Dolayısıyla Türkiye'ye yayılma şansını elde etsin'' dedi.

BİR KALPTEN BAKMALIYIZ

Siyasi sorunları çözümleme açısından ülkenin geldiği darboğazın aşılmasında partiler arasında yaşanan iletişim sorunlarına işaret eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, ''Ülkemizin siyasi kimliklerini bir yana bırakarak, tüm siyasi kadroların bir araya gelip el ele vermesi gerekiyor. Ülke meselelerini bir gözden, bir kalpten ve bir akıldan bakarak, birlik ve beraberlik içinde çözmeliyiz. Bu darboğazdan çıkmanın çalışmalarını tüm siyasi partilerin yapması, hepimizin taşın altına elini koymasıyla mümkün olur'' diye konuştu.

BİRLİK ZAMANI

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanını ziyaret etmekle, Türkiye'de diğer siyasi partilerin de bunu yapabileceğini göstermek istediklerinin altını çizen Gürhan, ''Aday olarak İzmir'de seçim çalışmalarına başlayacağız. Önemli olan ülkemizde siyasi ceketlerimizi asıp, milli kimliklerimizi ön plana çıkararak; kardeşlik, hukuk, birlik - beraberliğe dayanarak ülke meselelerinde yan yana gelebileceğimizi gösterdik. Ülkede yaşanan kan ve göz yaşının bitmesi için diğer siyasi partilerimizin de birlikte olması gerekiyor'' şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda Gürhan, BBP'nin rahmetli lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun kitabını Kocaoğlu'na hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aziz Kocaoğlu Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title