Haberler

Konya'da Bayram Ziyareti Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 6 Yaralı

Güncelleme:

Konya'da sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Konya'da sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Konya- Aksaray Karayolu 50'nci kilometresinde meydana geldi. Aksaray'ın Eskil İlçesi'ne bağlı Eşmekaya Beldesi'nden ailesi ile bayram ziyaretinden dönen Mehmet Ertürk (32), 42 ARF 85 plakalı otomobil ile seyir halindeyken iddiaya göre ön koltukta bir akrabasının kucağında bulunan 4 yaşındaki kızı Hatice Naz Ertürk'ün direksiyona sarılması sonucu aracın kontrolünü kaybetti. Yoldan çıkan otomobil takla attı. Kazada, arka koltukta oturan sürücünün eşi Safiye Ertürk  (27) otomobilin camından fırlayarak olay yerinde yaşamını yitirirken, Hatice Ertürk (60), Emir Sefa Ertürk (11), Hatice Naz Ertürk ile Fatma (55) ve İhsan Yıldırım (22) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Safiye Ertürk'ün cenazesi de otopsi için Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü. Kazayı duyup olay yerine gelen ailenin yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Sürücü Mehmet Ertürk'ün olay yerine gelen polise, ön koltuktaki akrabasının kucağında oturan kızının bir anda direksiyona sarıldığını, bu nedenle aracın kontrolünü kaybettiğini ve yoldan çıkarak takla attıklarını söylediği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eşmekaya Aksaray Eskil Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title