Haberler

Baykal ve Sezer Miting Alanına Geldi

Samsun'da Düzenlenen Cumhuriyet Mitingi'ne CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer Beraber Katıldılar. İki Lider "Türkiye Sizinle Gurur Duyuyor" Sloganlarıyla Karşılandı.

Samsun'da düzenlenen Cumhuriyet Mitingi'ne CHP Genel başkanı Deniz Baykal ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer beraber katıldılar. İki lider "Türkiye sizinle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılandı.

Samsun'da düzenlenen Cumhuriyet mitingi sürüyor. Miting için CHP Başkanı Baykal ile DSP Genel Başkanı Sezer Ankara'dan beraber Samsun'a geldiler. Kalabalık bir vatandaş grubu tarafından karşılanan Baykal ve Sezer yoğun kalabalık nedeniyle mitingin yapıldığı alana saatler sonra gelebildiler. Çok sayıda aracın iki lidere eşlik etmesi nedeniyle trafik kilitlendi. Baykal ve Sezer özel bir otobüsle vatandaşları selamlayarak miting alanına girdiler. Mitinge katılanlar iki lideri, "Türkiye sizinle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşıladılar.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title