Haberler

Baykal Fidanlara Su Taşıdı

Ankara Oran'daki Sabah Yürüyüşleriyle Meşhur CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve Arkadaşlarını Ellerinde Su Taşırken Gören Vatandaşlar Önce Şaşırdı Sonra da Esprili Yorumlar Yaptı.

Ankara Oran’daki sabah yürüyüşleriyle meşhur CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve arkadaşlarını ellerinde su taşırken gören vatandaşlar önce şaşırdı sonra da esprili yorumlar yaptı.

Baykal’ın bu anını fotoğraflayan ise CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok oldu. Oran’da çevreci orman gönüllüsü bir grup kadın, yeni dikilen meşe fidanlarına sabahları su götürüyordu. Uzun süre yağmur yağmaması nedeniyle kuruma tehlikesi ile karşı karşıya kalan meşe fidanlarına su götüren kadınları gören Baykal, kadınların ellerindeki su bidonlarını aldı. Ve arkadaşlarıyla birlikte meşe fidanlarına suyu kendisi taşıdı.

Baykal'a CHP Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, PM Üyesi Faruk Demir, yakın arkadaşı Atanur Göncü ve Oran sakinlerinden Mithat Çevik de eşlik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title