Haberler

Başkentte Karne Töreni

Milli Eğitim Bakanlığınca, Yenimahalle Orhangazi İlkokulu'nda 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne dağıtım töreni düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığınca, Yenimahalle Orhangazi İlkokulu'nda 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne dağıtım töreni düzenlendi.

Törene, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, bürokratlar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende yaptığı konuşmada Erdem, Milli Eğitim Bakanlığının 17 milyon 5 bin öğrencisi, 1 milyon öğretmeni, 650 bin dersliği ile büyük bir aile olduğunu ifade ederek, başarılı bir dönem geçirdiklerini söyledi.

Erdem, "Hepimizin çocukları var. Ben biliyorum ki, benim çocuklarım benden daha iyi bir eğitim aldı. Kitapları masalarına konuyor. Her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Öğretmen eksiklikleri yok. Onlar geleceğe çok daha iyi hazırlanıyor. Yeni dünyanın, bilim çağının gerekliliklerine göre yetişiyorlar." dedi.

Çocuklara karnelerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Erdem, karnenin tek başına bir başarı ölçütü olmadığını dile getirerek, hayattaki diğer faktörlerin özellikle de kendine güveni olan gençlerin yetişmesinin önemini vurguladı.

Erdem, çocuklara tatilde kitap okumalarını, spor yapmalarını, sinemaya gitmelerini ve tatillerini doğayla iç içe geçirmelerini tavsiye etti.

Konuşmasının ardından öğrencilere karnelerini dağıtan Erdem, onlara okul çantası da hediye etti.

Törende, öğrencilerden oluşan horon ekibi de gösteri sundu.

Kaynak: AA / Güncel

Yenimahalle Orhan Erdem Orhangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title