Haberler

Başkan Uzun, Eğitime Olan Desteğini Sürdürüyor

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının "ilk" okul ziyaretini gerçekleştirdi.

Önce 75. Yıl Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni daha sonra da Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Başkan Uzun; öğretmenlerin isteklerini dinledi, öğrencilerle sohbet etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yeni eğitim-öğretim döneminin ilk ziyaretini yaptı. Okul ziyaretlerinde öğretmenlerle bir araya gelen ve öğretmenlerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Başkan Uzun, "Türkiye, gelişmiş dünya devletleri seviyesine yeni nesiller çıkartacak. Bu nesillerin yetiştirilmesinde de öğretmenlere büyük görevler düşüyor. Başarılı bir yerel yönetimin sağlanabilmesi için, toplum önderi konumundaki öğretmenlerin fikirlerine önem veriyoruz. Öğretmenlerimizden ise yerel ve genel konularla ilgili görüşlerini iletmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Uzun, Beylikdüzü'nün nüfusunun giderek attığını ve bu artan nüfusa ihtiyaç verebilmek için dört okulun tamamlandığını ve yeni okulların da planlandığını belirtti. Başkan Uzun, okul bahçesi ve spor salonundaki öğrencilerin yanına giderek, onlarla sohbet etti, yaptıkları spor karşılaşmalarını da izledi. Ziyaretlerde ayrıca Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde yer alan kütüphaneden öğrencilerin faydalanması için kütüphane ile ilgili tanıtım yapıldı.

Belediye olarak, birçok hizmet yaptıklarını ve bu hizmetleri yaparken her zaman toplum menfaatini düşündüklerini belirten Başkan Uzun, içerisinde olimpik yüzme havuzunun da bulunduğu Beylikdüzü Spor Kompleksi'nin bu sene sonunda bitirileceğini müjdeledi ve Gençlik Merkezi'nin de açıldığını söyledi. Beylikdüzü'ne büyük bir botanik bahçesi yaptıklarını belirten Başkan Uzun, Yeşil Vadi projesinin ilk etabını oluşturacak çalışmaların seneye bahar aylarında tamamlanacağını ifade etti.

Ziyaretler esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Beylikdüzü'nde 4+4+4 sistemine %85 oranında geçildiğini, önümüzdeki sene itibariyle de tüm okullarda sorunsuz şekilde sisteme geçileceğini dile getirdi. Hacıoğlu, aynı zamanda Beylikdüzü'nün LGS'de İstanbul 4.'sü olduğunu belirterek, okul yeri temini, okul yapımı, okulların tadilat ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda yaptığı katkılardan dolayı da Başkan Uzun'a teşekkür etti. Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Alp de okullarına verdiği destekten dolayı Başkan Uzun'a teşekkür plaketi verdi.

Ziyaretlere Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil ve Av. Ercan Ay da katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Yusuf Uzun 29 Ekim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title