Haberler

Başkan Ürgüp BBP İstanbul İl Başkanlığı İftarına Katıldı

Güncelleme:

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp BBP İstanbul İl Teşkilatının düzenlediği iftar programına katıldı.

BBP İstanbul İl Teşkilatının düzenlediği iftar programına Genel Başkan Mustafa Destici, Genel Başkan Yardımcıları Bayram Karacan ve Murat Ekici, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeleri(MKYK) Muhittin Açıcı, Ahmet Yeliz, İl Başkanı Fikret Daş ve çok sayıda partili katıldı.

İftar yemeğinden sonra konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, önümüzdeki dönemin siyasi atmosferinde Büyük Birlik Partisi misyonuna daha fazla rol düşeceğini belirterek şunları söyledi: "Türkiye çok ciddi bir dönemden geçiyor. Ortadoğu ateş kuyusu gibi. Yaklaşanı içine çeken bir ateş kuyusu. Irak, Suriye ve Mısır'da kan oluk oluk akıyor. İnsanlar en küçük farklılığa tahammül edemiyor, kalemin yerini kurşun, dilin yerini de kurşun sesi almış. Mezhep savaşı, milliyet savaşı cenderesinde insanlar mahvı perişan oluyor. Bu tablonun hem iç hem dış mihrakları elbette vardır ama Müslüman olarak bizler uyanık, hoş görülü ve şuurlu davranırsak ne oyunlara ne de tuzaklara düşeriz. İş bizde bitiyor. Aynı oyunların Türkiye'de de planlanmaya başladığı fark ediyoruz. İşte böyle bir oyun karşısında iktidarın yapması gereken daha anlayışlı daha hoşgörülü davranmaktır. Büyük Birlik Partisinin insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışına harfiyen uyulması gerekiyor."

Önümüzdeki 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin önemine de vurgu yapan Başkan Ürgüp, sözlerine şöyle devam etti: "Büyük Birlik Partisinin siyasi alanda güçlü bir şekilde var olması memleketin huzur ve güvenliği açısından elzemdir. İşte bu nedenle önümüzdeki yerel seçimler ülkenin siyasi geleceğini yakından etkileyecek olağanüstü öneme sahip bir seçim olacaktır. Büyük Birlik Partililer elbette bu durumun farkındadırlar fakat gece gündüz demeden çalışmamız gerekiyor. Muhsin Başkanımızın emanetini taşımak onuru kadar sorumluluğu da büyük bir konumdur. Önümüzdeki yerel seçimlerde BBP'li belediyelerin başarılı çalışmaları, iktidar partisinin devlet imkânlarıyla orantısız güç gösterisi şeklinde tezahür eden her türlü baskısına karşın halkımızdan teveccüh ve destek görecektir. Sivas'ta bunu çok net görebiliyoruz. Hamdolsun Sivaslı destek ve güvenine devam edecektir, bundan kuşkum yok ama yetmez. Bütün Türkiye'de ciddi bir sıçrama yapma imkânı vardır. Genel Başkanımız ve Genel Merkez Yöneticileri ciddi çalışmalar yürütüyor. Herkesin aynı hedefe odaklanması lazım. Önümüzdeki siyasi döneme damgasını vuracak tep parti BBP'dir. Herkesin bu sorumlulukla davranması dileğiyle herkese saygılar sunuyor, Kadir gecesi ve Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyük Birlik Partisi Suriye Sivas Ürgüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title