Haberler

Başkan Ergün Manisalı Kadınların Gününü Kutladı

Güncelleme:

Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Manisalı kadınlara lale ve şal hediye etti.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Manisalı kadınlara lale ve şal hediye etti. Manolya Meydanı'nda uzun kuyruklar oluşturan, erkeklerin de aralarında bulunduğu binlerce kişi, nezaketlerinden dolayı Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlarla bir araya geldi. Başkan Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte on binlerce kadına şal ve lale hediye etti. Manolya Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil ve eşi İnci Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu ve Serpil Çakır ile birlikte Zabıta Müdürü Aydoğan İra, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan da Başkan Ergün'e eşlik etti. Coşkulu kalabalığın alkışları eşliğinde geldiği Manolya Meydanı'nda öncelikle Manisalı kadınların gününü kutlayan Başkan Ergün, "Değerli kadınlarımızın, baş tacı analarımızın bu güzel günlerini kutluyorum.

Elbette sadece bir gün değil, her gün onların kıymetini bilmeli, onlara hak ettiği değeri vermeliyiz. Bugün de Manisa Belediyesi olarak küçük de olsa hediyeler hazırladık. Güle gülen kullanmanız dileğiyle. Allah hepinize sağlık, huzur ve mutluluk versin. Gülen yüzleriniz eksik olmasın" diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Ergün eşi Şeyda Ergün ve beraberindekiler ile birlikte alanda bulunan kadınlara şal ve lale hediye etti. Erkekleri de unutmayan Başkan Ergün, annelerine, kız kardeşlerine iletmeleri için onlara da hediyeler takdim etti. Toplam 15 bin lale ve 3 bin şalın dağıtıldığı programda, hediyeleri memnuniyetle kabul eden Manisalılar, nezaketinden dolayı Başkan Ergün'e teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title