Haberler

Başkan Akgün'e TT Belediye Başkanı Ödülü Verildi

Güncelleme:

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CEBİT Fuarı bünyesinde gerçekleştirilen "TT Belediye Başkanı 2013 Ödülleri" kapsamında en çok olumlu tepkileri artan belediye ödülleri kapsamında ödüle layık görüldü.

CEBİT Fuarı bünyesinde gerçekleştirilen "TT Belediye Başkanı 2013 Ödülleri" düzenlenen konferansta sahiplerini buldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, en çok olumlu tepkileri artan belediye ödülleri kapsamında ödüle layık görüldü.

TT Belediye Başkanı 2013 Ödülleri, 'Akıllı Şehirler, Akıllı Devlet, Akıllı Belediyeler' konulu konferansta sahiplerini buldu. CEBİT Fuarı bünyesinde İstanbul WOW Konferans Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde ilk 10'a giren "en çok olumlu tepki alan belediye başkanı" ve "olumlu tepkileri en çok artan belediye başkanları" kategorisi seçildi. Büyükçekmece Belediyesi de en çok olumlu tepkileri artan 10 belediye arasında seçildi.

Ödülünü almak için kürsüye çıkan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sosyal medyanın önemine değinerek, yaşadığı bir hikayeyi konuklarla paylaştı.

Akgün, "Sosyal medya konusunda artık herkes çok ilgili" diyen Başkan Akgün, "Belediyeden bir şey talep eden vatandaşlarımızın mailleri direk olarak bana geliyor. Müthiş bir şekilde işimiz kolaylaştı. Seyir halindeyken bile geri bildirim yapabiliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükçekmece Hasan Akgün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title