Haberler

Başına 1 Milyon Lira Ödül Konulan PKK'lı Ölü Ele Geçirildi

Güncelleme:

Bitlis Güroymak'ta düzenlenen operasyonda PKK'nın sözde Garzan Eyalet Sorumlusu Hemgin Koçer kodlu C.A ile birlikte 2 PKK'lı ölü, 2 terörist yaralı ele geçirildi.

Bitlis'in Güroymak ilçesinde 4 kişilik PKK'lı grubun hükümet konağı başta olmak üzere ilçede bulunan polis ve korucu kontrol noktalarına saldırı yapacağı ihbarını alan jandarma ve polis ilçe çevresinde kontrollerini arttırdı. Saldırganlar Muş'un Altınova beldesi üzerinden Güroymak'a girmeye çalışırken insansız hava aracıyla (İHA) tespit edildi.

2 PKK'LI ÖDÜRÜLDÜ

Muş'un Hasköy İlçe Jandarma ve korucuların PKK'lılara teslim ol çağrısına ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 2 PKK'lı öldürüldü, 2 PKK'lı ise yaralı olarak olay yerinden kaçtı.

KAÇAN TERÖRİSTLER DE YAKALANDI

Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen operasyon kapsamında yaralı 2 PKK'lıdan biri Büvetli köyünde, diğeri ise Güroymak ilçesine bağlı Günkırı beldesinde yakalandı.

OPERASYONDA SÖZDE EYALET SORUMLUSU DA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Ölü ve yaralı olarak ele geçirilen PKK'lıların üzerinden çıkan mühimmat ve saldırı ile ilgili inceleme yapan güvenlik güçleri yapılması planlanan saldırıyı bizzat sözde bölgenin Garzan Eyalet sorumlusunun planladığını ve saldırıya iştirak ettiğini tespit etti.

BAŞINA 1 MİLYON ÖDÜL VARDI

Saldırıyı planlayan sözde Garzan Eyalet Sorumlusu Hemgin Koçer kodlu C.A da etkisiz hale getirildi. Ödül yasasına göre Hemgin Koçer kodlu PKK mensubunun başına 1 milyon lira ödül konulduğu tespit edildi.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan, operasyon sonucunda 50 kilo gram patlayıcı madde, bir kanas keskin nişancı tüfeği, bir biksi otomatik tüfek ile 2 kalaşnikof piyade tüfeği, 1 addet roket, bol miktarda mühimmat ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güroymak Bitlis Muş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (38)

AY YILDIZMobil-IOS:

Vuranın eline sağlık,

111
3
yanıtYanıtla
soaut:

asalalı ermeniler, doğu milletine kan kusturdular, vurun gitsin. . . .

49
7
yanıtYanıtla
yozgat-sinop :

ölen tc askeri 50 kurus özel hareket 1 lira yuksek rutbelilerde 2 lira turkiyede insan degeri budur insanlarin basina ödul koyan bir ulke gören varmi yani turkiyenin kendisi terörist bir firma gibidir insanlari birbirine kirdirmak terbiyesiz akp ve hukumetin yaptigi barbarca yöntemdir. ölenlerin hepsi devletin kirli oyunlariyla yok olmuslardir yani teröru devlet uyguluyor turkiye artik dunyada terör listesinde olan devletler arasinda yerini almistir.

6
41
yanıtYanıtla
SAVAŞÇI16:

ÖDÜL İNSANLARA DEĞİL, CANİ SÜRÜLERİNE KONULMUŞTUR. ABD DE TERÖRİSTLERİN BAŞINA ÖDÜL VARDI.

yanıt3
yanıt2
vatandaş 38:

yozgat sinop sahte rumuzlu sende bu sayfalarda yorumlarınla hainler listesine alındın seninde sonun yakın

yanıt0
yanıt0
TERÖRİSTLER VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILSIN:

DAĞLARINA BAHAR GELMİŞ MEMLEKETİMİN

41
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TÜRK MİLLETİ 1071 ZERDUŞLARA DESTAN YAZDI 1453 ZERDUŞLARA HAİNLERE TARİH YAZDI 1938 ZERDUŞTLARA DÜNYANIN GİREMİYECİ TOPRAKLARA SANCAĞI VE BAYRAĞINI DİKTİ İŞTE TÜRKÜN GÜÇÜ TÜRKÜN İRADESİ TÜRKÜN KUVVETİ TARİHTE BİZDEN YANA OLMUŞTUR BİRKAÇ ÇAPULCUYADA TARİH YAZARIZ İMZA ATARIZ HERKES BU TARİHLERİ UNUTMASIN YOKSA BAŞINIZA BELLA OLUR TARİH KAHRAMANI TÜRK İMPARATOR DEVLETİ KİM BU CENNET VATANI UĞRUNA OLMAZ FEDA. . . ANLAYAN ANLAR ANLAMAYAN ETEK FİSTAN GİYER. .

41
3
yanıtYanıtla
ANGARALI:

geberin hainler ALLAH ASKERİMİZE POLİSİMİZİ GÜÇ KUVVET VERSİN

21
1
yanıtYanıtla
HasköyluArap:

Helal olsun mehmetcige Hasköyde pkkya geçit yok, biz Muş Arapları her zaman devletimizin Türk milletinin yanındayız.

18
4
yanıtYanıtla
sd:

onlar ihanet ettiyse siz de ediyonuz en azından şuan eden yok siz devam ama ilelebetde edeceksiniz

yanıt0
yanıt1
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title