Haberler

Başarılı Tekvandocular Ödüllendirildi

Güncelleme:

Meram Belediyesi, Meram Belediyespor Kulubü'nün yetiştirdiği başarılı sporcuları ödüllendirdi.

Tekvandoda başarı gösteren sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, şampiyonlara altın hediye etti.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 2014 yılında ulusal ve uluslararası tekvando şampiyonalarında minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde dereceye giren sporcuları makamında kabul etti. Başkan Toru, tekvandoda başarılı olan Fatma Nur Canan, Mustafa Yasir Öz, Melisa Nur Uysal, Furkan Başak Çavdar, Burak Taha Öz, Mehmet Dadak, Rana Gülşah Gönen'e altın hediye etti. Başarılı sporcuları tebrik eden Başkan Toru, Meram Belediyespor Kulübü'nün ve sporcuların başarılarının devamını diledi.

Sporcuların alanlarında başarılı olmalarının yanında derslerinde de başarı beklediklerini belirten Başkan Toru, "Hepinizin bu konuda büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Önümüzdeki sene inşallah daha büyük dereceler bekliyoruz. Meram Belediyesi'nin sporcusu olarak sizlerin isimlerini farklı derecelerde gördükçe göğsümüz kabarıyor. Spora ve sporcularımıza desteğimiz devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Meram Belediyesi Fatma Toru Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title