Haberler

Bartın Platformundan Yılmaz Tunç'a Ziyaret

Güncelleme:

Bartın Platformu üyeleri AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u AK Parti Bartın İl Başkanlığında ziyaret etti.

Bartın Platformu üyeleri Doç.Dr. Erdoğan Atmış, Avukat Ahmet Çavuşaoğlu, Mali Müşavir Oktay Ulu, Salih Şanlıözenci ve Bayram Şimşek'ten oluşan heyet AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u AK Parti Bartın İl Başkanlığında ziyaret etti.

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan'ın da hazır bulunduğu ziyarette, platform üyeleri Tarlaağzı Çapak koyunda Hema Endüstri A.Ş.'nın termik santral ÇED başvurusu ile ilgili görüşlerini ifade ettiler. Şirketin aynı yer ile ilgili yaptığı ÇED başvurusunun Çevre Bakanlığınca reddedildiğini belirten platform üyeleri red gerekçelerinde bir değişiklik olmadığı halde yeniden başvuru yapılmasının hukuksuz olduğu ifade edildi.

Milletvekili Tunç'ta platform üyelerinin ziyaretine teşekkür ederek, ÇED sürecinin hukuki ve teknik bir süreç olduğunu, ilgili kurumların ve halkın görüşlerinin karar aşamasında önemli olduğunu belirterek, Çevresel Etki Değerlendirmesinin yapılmasının amacının yapılan faaliyetin çevreye zarar vermeden nasıl ve nerede gerçekleştirilmesi gerektiği yönündeki araştırmadan ibaret olduğunu, bu konuda kimsenin endişesinin olmaması gerektiğini, devletin ilgili kurumlarının en doğru kararı vererek, ülkemiz ve milletimizin menfaati neyi gerektiriyorsa o sonuca varacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Ak Parti Bartın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title