Haberler

Balıkesirspor'da, Rama ve Akaminko Bombası

Ptt 1. Lig'de geçen sezon Play-Off'ta kaçırdığı Süper Lig hedefine yeni sezonda ulaşmak isteyen Balıkesirspor, transferde gaza basıyor.

Ptt 1. Lig'de geçen sezon Play-Off'ta kaçırdığı Süper Lig hedefine yeni sezonda ulaşmak isteyen Balıkesirspor, transferde gaza basıyor.

Adı Konyaporlu ön libero İshak Çakmak, Karabüksporlu eski futbolcusu Muhammet Reis'le anılan Balıkesirspor, Arnavut sol kanat Valdet Rama ve Gana'nın Heart Of Lians takımından stoper Akaminko'yla ilgileniyor. Almanya Bundesliga 2'de 1860 Münih'te forma giyen 29 yaşındaki Rama'nın Süper Lig'de Çaykur Rizespor ve Osmanlıspor'un da listesinde olduğu iddia edildi.

Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı 28 yaşındaki Akaminko ise ülkemizde daha önce Orduspor, Manisaspor ve Eskişehirspor formaları giydi. Kırmızı-beyazlılar, daha önce Kaptan Ragıp ve Sankoh'la yollarını ayırmış, Yiğit Gökoğlan ve Kerim Avcı'nın yeni sezonda kadroda düşünülmediğini açıklamıştı. Öte yandan Balıkesirspor'un golcüsü Genero Zeefuik'in 18 yaşındaki kardeşi Deyovaisio Zeefuik, ülkesi Hollanda'da Ajax'a 3 yıllığına transfer oldu. Zeefuik'in diğer kardeşi Gairvyno Zeefuik de AFC Amsterdam'da forma giyiyor.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Muhammet Reis İshak Çakmak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title