Haberler

Balıkesir Dünya Gümrük Gününde Turistleri Çiçek ve Lokumlu Karşılama

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü nedeniyle Gümrük Müdürlüğü personeli Midilli-Ayvalık arasında sefer yapan turistleri Deniz Hudut Kapısında çiçek ve lokumla karşıladı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü nedeniyle Gümrük Müdürlüğü personeli Midilli-Ayvalık arasında sefer yapan turistleri Deniz Hudut Kapısında çiçek ve lokumla karşıladı.Ayvalık ilçesinde, Gümrük Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında 26 Ocak Dünya Gümrük Günü nedeniyle tören düzenlendi. Törende, Ayvalık Gümrük Müdürü Mesut Koç, Atatürk anıtına çelenk sundu. Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi. Törenin ardından Gümrük Müdürü Mesut Koç ve personeli, Kaymakam Gökhan Görgülüaslan'ı ziyaret etti. Ziyarette Gümrük Müdürü Mesut Koç, Kaymakam Gökhan Görgülüaslan'a çiçek ve Gümrük Müdürlüğü arması yer alan tabak hediye etti. Ziyaret ardından Kaymakam Arslan ve Müdür Koç, Deniz Hudut Kapısında personel ile Ayvalık-Midilli arasında sefer yapan turistleri çiçek ve lokumla karşıladı.

Deniz Hudut Kapısında turistlere kendi eliyle çiçek veren Ayvalık Gümrük Müdürü Mesut Koç, Ayvalık'ın Midilli ve Midilli'den gelen turistler için önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Turistler ise kendilerini çiçek ve lokumla karşılayan Gümrük Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dünya Gümrük Günü Balıkesir Ayvalık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title