Haberler

Balık Halinde Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Konya'da balıkçılık yapan 46 yaşındaki Recep Yavuz, aralarında daha önceden husumet bulunan 43 yaşındaki M.K.'nın oğlu 16 yaşındaki M.K.tarafından balık halinde tabancayla yaralandı.

Konya'da balıkçılık yapan 46 yaşındaki Recep Yavuz, aralarında daha önceden husumet bulunan 43 yaşındaki M.K.'nın oğlu 16 yaşındaki M.K. tarafından balık halinde tabancayla yaralandı. Olay sırasında Yavuz'un yanında bulunan arkadaşı 66 yaşındaki Sıracettin Yeşilbağ da ağır yaralandı. Polis, M.K.'yı gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 06.15 sıralarında merkez Meram İlçesi Muhacir Pazarı'nda bulunan balık halinde meydana geldi. Balıkçı Recep Yavuz ve Sıracettin Yeşilbağ, sabah namazını kılmak için haldeki mescide gitti. Namazı kılıp çıktıklarında Yavuz, daha önceden husumetli olduğu balıkçı M.K.'nın oğlu M.K. ile karşılaştı. Recep Yavuz ve M.K., tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine M.K., tabancayla rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu sağ kolundan yaralanan Yavuz ile karın ve kalçasından yaralanan Sıracettin Yeşilbağ, ambulanslarla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Yeşilbağ'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. M.K. da polis tarafından gözaltına alındıktan sonra yaşı küçük olduğu için sorgulanmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Yavuz Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title