Haberler

Bakan Göktaş, sahipsiz köpek saldırısında yaralanan çocuğu ziyaret etti

Güncelleme:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan 10 yaşındaki Tunahan Yılmaz'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Göktaş, ailenin yanı sıra çocuğun sağlık durumu ve psikososyal destek hakkında bilgi aldı.

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan Tunahan Yılmaz'ı (10) tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Bakan Göktaş, Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Tunahan Yılmaz ve ailesini ziyaret etti. Göktaş'ı hastaneye girişinde Hacettepe Üniversitesi Rektörü Mehmet Cahit Güran ve yetkililer karşıladı. Tunahan Yılmaz'ın odasına çıkan Göktaş, doktorlardan sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı. Anne Ergül ve baba Halil Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Göktaş, Tunahan Yılmaz ile görüştü. Bakan Göktaş, çocuğa ve aileye verilen psikososyal destekle ilgili de bilgi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahinur Özdemir Göktaş Hayvan Hakları Sağlık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title