Haberler

Avea'da Önemli Atama

Güncelleme:

Avea Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı "Kaan Sümer" oldu.

Türkiye'nin en genç ve en hızlı büyüyen, lider teknoloji şirketi Avea, Mali İşler Grubu'na yeni bir atama gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen bu yeni atama ile Avea'nın Mali işlerden Sorumlu Yeni Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna Kaan Sümer getirildi

Avea Mali İşlerden Sorumlu yeni Genel Müdür Yardımcısı "Kaan Sümer" oldu. Sümer, 2007 yılından beri, Oger Telecom'da Konsolidasyon ve Finansal Raporlama Direktörü olarak görev yapıyordu.

1999 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Sümer, iş hayatına 2000 yıllında PricewaterhouseCoopers'da Danışman olarak başlamış bir isim.

2003-2005 yılları arasında Yaşar Holding-Yiyecek Bölümü'nde Finansal Kontrol Fonksiyonundan Sorumlu Yönetici olarak görev yapan Sümer, 2005-2007 yılları arasında ise Deloitte'da Danışmanlık Birim Müdürü olarak çalıştı.

1999 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Sümer, 2012 yılında Bahçeşehir Üniversitesi'nde Executive MBA eğitimi alldı. Avea'nın Mali İşlerden Sorumlu Yeni Genel Müdür Yardımcısı Kaan Sümer, ayrıca Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ünvanına sahip.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Avea Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title