Haberler

Atlantik Uçuş Akademisi İlk Mezunlarını Verdi

Havacılık sektöründe nitelikli pilot ihtiyacını karşılamak için profesyonel pilot eğitimi vermek üzere kurulan Atlantik Uçuş Akademisinin ilk mezunları Atlasjet'te işe başladı.

Havacılık sektöründe nitelikli pilot ihtiyacını karşılamak için profesyonel pilot eğitimi vermek üzere kurulan Atlantik Uçuş Akademisinin ilk mezunları Atlasjet'te işe başladı.

Atlantik Uçuş Akademisi (AFA), eğitimini tamamlayan kabin memurlarına düzenlenen törenle diplomalarını verdi. 03.06.2013-29.06.2013 tarihleri arasındaki eğitimlerini başarı ile tamamlayan AFA'nın ilk dönem 21 genç kabin memuru, Atlasjet bünyesine katılmanın sevincini yaşadı.

Mezuniyet töreninde konuşma yapan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, "İlk mezunlarımız olarak göreve başlıyorsunuz. Şanslısınız, tüm havayolları tarafından takip edilen ve gıptayla izlenen çalışanlar olacaksınız. Bugün CV'nizde Atlasjet'in yer alması her şirket için birinci tercih sebebi olmanızı sağlayacaktır. Hepinizin yüzündeki heyecanı görüyorum başarılı olacağınıza da inanıyorum. Önemli olan işinizi severek yapmanız, işinizi severek yaparsanız başarılı olursunuz." dedi.

Atlantik Uçuş Akademisi (AFA) Genel Müdürü Sermed Temizkan ise geçen hafta 1. pilotaj grubunun mezun olmasının ardından şimdi de 1. kabin ekibi grubunu mezun etmenin gururunu yaşadıklarını söyleyerek, "Uçan yolcularımız Atlasjet'in hizmet kalitesini değerlendirirken uçağın teknik özellikleriyle ilgilenmez; yolcuların gördükleri ve ilgilendikleri sizlersiniz bu yüzden yeriniz çok önemli, çok iyi bir eğitim aldığınızı ve bu eğitim sonrası çok başarılı olacağınıza inanıyorum" diye konuştu.

İş garantisiyle verilen eğitimlere başvuracak kabin memuru adaylarında aranan özellikler arasında; T.C. vatandaşı olmak, 19 - 30 yaşları arasında olmak, en az lise veya dengi okul mezunu olmak (Üniversite tercih sebebidir), iyi derecede İngilizce bilmek, uçuşa engel fiziki bir rahatsızlığı bulunmamak, en az 1.65 cm boyunda ve boy kilo orantılı olmak yer alıyor. Eğitime katılanlardan başarılı olanlar Atlasjet'te işe başlama imkanına da sahip oluyor. Temmuz ayında 2. dönem eğitimlerine başlayan AFA, Ağustos ayı içerisinde 3. dönem kabin memuru eğitimine başlayacak. AFA, Atlasjet'e kabin memuru yetiştirmeye devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Ersoy Atlas Jet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title