Haberler

Atatürk Havalimanı'nda Yaya Geçidi Kavgası

Olayda bir şirket çalışanının ayağı, birinin de burnu kırıldı Haber-Kamera Hüseyin ASLIYÜCE İstanbul DHA İddiaya göre, Atatürk Havalimanı yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Service (TGS) çalışanları yaya geçidi üzerindeyken, bir havalimanı taksisi kendilerine ayrılan perondan hızla geçti.

Olayda bir şirket çalışanının ayağı, birinin de burnu kırıldı

Haber-Kamera Hüseyin ASLIYÜCE İstanbul DHA İddiaya göre, Atatürk Havalimanı yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Service (TGS) çalışanları yaya geçidi üzerindeyken, bir havalimanı taksisi kendilerine ayrılan perondan hızla geçti. Bir şirket çalışanının 'Yavaş ol' şeklindeki uyarısı üzerine, taksi şoförü ile firma çalışanı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, TGS çalışanı Nihat Bağrıyanık düşerek, perondaki iki direk arasına sıkıştı. Bağrıyanık'ın ayağı kırıldı. Arbede sırasında, yine şirket çalışanlarından Abdulgaffar Aygün'ün burnu da aldığı darbe sonucu kırıldı.

TAKSİCİLERE GÖZALTI

Olaya müdahale eden polis ekipleri, şirket çalışanlarının şikayetçi olduğu taksicileri gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Yaralanan kişiler de ambulansla hastaneye sevk edildi. Olaya ilişkin açıklama yapan Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can, Dış Hatlar Terminali geliş katındaki yaya geçitlerinden birinde hız nedeniyle başlayan tartışma tam yatıştığı sırada, olay yerine gelen bir başka TGS çalışanının taksici esnafına vurması üzerine kavganın tekrar alevlendiğini ve istenmeyen bir durumun ortaya çıktığını iddia etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

muratvotkaportakal@gmail.com:

Havalimanı taksicilerinin ilk vukuatı değil bu, kendilerini hizmet verip para kazanan değil termialin sahibi zannediyorlar

2
0
yanıtYanıtla
bahaladisles.of.besiktas@windowslive.com:

Hepsi soyguncu turistlere 3 liralik yere 50 lira cekiyor. Basbakanin soyledi capulcu kelimesi bunlara cuk oturur

1
0
yanıtYanıtla
can gurakarcgurakar@hotmail.com:

Oto parktan limana gecilecek 10 metrelik kaldirim dan etrafina bakmadanvgecmeniz mumkun degil uzerine geliyorlar yolun oryasinda donup kaliyorsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title