Haberler

Arsin Afrika Olma Yolunda

Güncelleme:

Arsin de sürekli suların kesilmesine tepki gösteren vatandaşlar sorunun çözümünü bekliyor.

Trabzon'un büyükşehir olduğu ve aylardır suların yazılamadığı ve faturaların çıkmadığını belirten vatandaşlar böylemi büyükşehir olduk. Günlerdir ilçede su akmıyor. En önemli ihtiyaç olan suyun bile akıtılamadığı belirten vatandaşlar dün yağmurun yağmasını fırsat bilerek çatı oluklarından akan sulardan kaplarla alarak temizlik ihtiyacında kullandıklarını söylediler.

4 gündür akmayan suyun mesuliyeti bende olmadığını söyleyen Arsin belediyesi vatandaşın derdine 4 gündür kulak vermemiş ve bugün itibariyle suyun akmayacağının anonsunu yaparak hadiseyi çarpıtıyor. Başka bir işle meşgul olan müteahhit firmanın iş makinasının kaza ile kırmış olduğu su borularını vatandaşa sel felaketi diyerek yanlış aktarıyor. Arsin halkı 4 gündür perişan ve hiç bir yetkili muhatabı yok. Bu gece saat 11 de suların gelmesi ile Arsin halkı bayrama hazırlanıyor. Eğer bir aksilik olursa artık Afrika ülkelerini dizilerini izleyip kendilerini motive edecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Trabzon Afrika Arsin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title