Haberler

Arınç: Parlamentonun En Genci Bizde, En Yaşlısı CHP'de

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları'nın kongresine katıldı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları'nın kongresine katıldı. Kongrede konuşan Arınç, AK Parti olarak gençlere büyük önem verdiklerini söyledi.

Parti olarak 26 yaşındaki bir genci milletvekili yaptıklarını söyleyen Arınç, "Şu an parlamentonun en genç milletvekili hangi partiden? AK Parti'den. En yaşlısı hangi partiden? CHP'den. 'Şimdi bu iki partinin geleceği ne olacak' diye birisi bir soru sorsa, cevabı içinde değil mi kardeşim? İstikbal bizim. Çok şükür 26 yaşında milletvekilimiz, İstanbul'dan parlamentonun en genci. Artık 80 mi 90 mı bilmiyorum, geçici başkanlık yaptı, parlamentonun en yaşlı üyesi de CHP'den. Onlar bununla iftihar ediyorlardır. Geçen dönemlerde 'Şükrü Elekdağ nasıl olsa bizde. En yaşlı milletvekili olarak görev yapar' dediler. Bu seferde ekşi-tatlı birisi geçici başkan oldu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title