Haberler

Antalya Yüzleşme Dizisi Alanya'da Gala Yaptı

Yüzleşme dizisi Alanya'da gala yaptıKanal D'nin yeni dizisi Yüzleşme, oyuncuların katılımıyla Antalya'nın Alanya ilçesinde gala yaptı.

Yüzleşme dizisi Alanya'da gala yaptı

Kanal D'nin yeni dizisi Yüzleşme, oyuncuların katılımıyla Antalya'nın Alanya ilçesinde gala yaptı. Ünlülerin yanı sıra birçok davetlinin katıldığı galada ilk bölüm davetlilerle beraber izlendi.

Çekimleri 2 aydır Antalya'nın Alanya ilçesinde devam eden Kanal D'nin yeni dizisi Yüzleşme'nin galası ilçenin Avsallar Mahallesi'nde bulunan bir otelde yapıldı. Başrollerde Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zeynep Eronat, Şerif Sezer, Mesut Akusta, Macit Koper, Durul Bazan, Gözde Çığacı, Gülsim Ali ve Yeşim Gül gibi birçok ünlünün rol aldığı dizinin tanıtım galasında oyuncular gazetecilere röportaj verdi.

Galada konuşan dizinin Masal karakterine hayat veren Hande Doğandemir, Çok heyecanlıyız. 2 aydır buradayız ve bu günü bekliyoruz. Seyirciyle buluşacak, inşallah onlar da bizim kadar sever dedi.

Güzel oyuncu Gülsim Ali, çok heyecanlı olduğunu belirterek, Ortak bir şey paylaştık. Heyecanla bekliyoruz. İnşallah seyirci de beğenecek. Çok mutluyuz. Her şey güzel geçiyor, çekimler de güzel geçiyor. Burada çok samimi bir aile gibi olduk. Şerif abla olsun, Uğur Yücel olsun, onlarla böyle bir ortamda olmak, onların tecrübelerinden öğrenmek bizim için büyük ve onur verici bir şey diye konuştu.

Usta oyuncu Macit Koper, şöyle dedi

Dizimiz yayına giriyor. Dizimize güveniyoruz. Neden güveniyoruz çünkü çok çalıştık, herkes işini iyi yapıyor. Biz de sonucun iyi olmasını bekliyoruz açıkçası. İzleyiciden de bize dikkat etmesini istiyoruz.

Yeşim Ceren Bozoğlu, esprili bir şekilde heyecandan bir şey yiyemediklerini belirterek, 2 gündür açız, sette herkes aç. Buradan yetkililere sesleniyoruz, heyecandan kimse bir şey yemiyor. Yıllardır sinema filmi galasında ben bu kadar heyecanlanmadım ama büyük bir aşkla yaptık işimizi. İnşallah seyircimize de bu duygumuz geçer. Kanal D ekranlarına gerçekten biz kalbimizi koyduk, onların da kalbini kalbimizin üzerinde buluruz inşallah dedi.

Daha sonra dizi oyuncularından Engin Öztürk, Zeynep Eronat, Hande Doğandemir, Mesut Akusta, Yiğit Kirazcı, Yeşim Ceren Bozoğlu, Kanal D'ye canlı bağlanarak diziyi anlattı. Ardından da tüm oyuncular birlikte objektiflere poz verdi. Basın toplantısının sonlanmasıyla otelde ayrılan salona geçen oyuncu ve davetliler ilk bölümü beraber izledi.

DİZİNİN KONUSU

Hande Doğandemir'in canlandırdığı Masal, geçmişin sırlarını aralamak ve sevdiklerinin intikamını almak ister ve Kalender kasabasına yerleşir. Masal, kasabadaki topraklara talip olarak birçok sırrın peşine düşer. Bu gizemli kadının en büyük destekçisi ise Zümrüt'tür. Masal, Gonca'nın intikamını almak ve sevdiklerinin yaralarını kapatmak adına geldiği Kalender kasabasında hiç hesapta olmayan olaylar gerçekleşir. Yıllar önce yaşanan olaylar, gerçekler ve Masal'ın geçmişi gün yüzüne çıkmaya başlar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hande Doğandemir Antalya Alanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title