Haberler

Antalya Turistler Yağmurda Deniz Keyfi Yaptı

Antalya'nın Demre İlçesi'ne bağlı ünlü Kekova bölgesinde turistler yağmur altında denize girdi.

Antalya'nın Demre İlçesi'ne bağlı ünlü Kekova bölgesinde turistler yağmur altında denize girdi.

Demre'ye gelen Rus turistler Çayağzı Limanı'ndan Kekova turuna çıktı. Dalgalı denize rağmen turistler yat üstünde Batık Kent ve Simena Antik Kenti'ni gezdi. Burada bol bol görüntü ve fotoğraf çeken tatilciler ardından doğal bir liman olan Gökkaya Koyu'na geldi. Burada turistlerden bir grup serin hava ve yağan yağmura aldırmadan denize girdi. Hava sıcaklığının 22, deniz suyu sıcaklığının 26 derece olduğu suda yüzen turistler keyif yaptı.

Yağmur altında yüzenlerden Natalya Çervova, " Türkiye'nin karşısından Karadeniz kıyısından geldim. Denizin güzelliğini görünce dayanamadım. Bizim oralarda hava çok soğudu. Deniz hala sıcak. Su harikaydı. Kendimi bu güzel denizde yüzerken daha genç hissetim. Yağmur altında yüzmek farklı bir duyguydu. Burası harika" dedi.

İgor Kondraşov, "Sibirya'dan geldim. Sibirya'da her yer karla kaplı. İlk kez geldiğim Türkiye'de insanların sıcaklığı, Kekova'da doğanın güzelliğinden etkilendim. Bu mevsimde denize girmek benim için unutulmaz bir anı. Şu anda sanki rüyadayım. Türkiye'ye tekrar geleceğim" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Çayağzı Türkiye Demre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title