Haberler

Antalya'da Sanat Zamanı

Antalyalılar, 44. Altın Portakal Film Festivali Çerçevesinde Düzenlenen Etkinliklerle Eğlenceye Doyuyor. Film Gösterimleri ve Konserlerin Yer Aldığı 'Bir Film-bir Konser' Etkinlikleri, Festival Süresince Her Gün Saat 19.00'da Etkinlik Merkezlerinde Ücretsiz Olarak Takip Edilebilecek.

Antalyalılar, 44. Altın Portakal Film Festivali çerçevesinde düzenlenen etkinliklerle eğlenceye doyuyor. Film gösterimleri ve konserlerin yer aldığı 'Bir Film-Bir Konser' etkinlikleri, festival süresince her gün saat 19.00'da etkinlik merkezlerinde ücretsiz olarak takip edilebilecek.

TÜRSAK ve AKSAV'ın işbirliğiyle ve Real'in ana sponsorluğunda 19-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 44. Antalya Altın Portakal Film Festivali, her zaman olduğu gibi yine görkemli bir törenle kapılarını açtı. Bu yıl da dünyaca ünlü yıldızların ve sinema dünyasına damgasını vuran usta yönetmenlerin buluşma noktası olacak festival, sinema gösterimlerinden ünlü sanatçıların konserlerine kadar pek çok etkinlikle Antalya halkına film ve müzik dolu günler yaşatacak. Festival Vadisi'ne uzak

bölgelerde yaşayan Antalya halkının da festivalden en iyi şekilde yararlanabilmesi amacıyla düzenlenen etkinlikler, festival süresince her gün etkinlik merkezlerinde 19.00'dan itibaren ücretsiz olarak izlenebilecek.

(AT-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title