Haberler

Anadolu Üniversitesi Öğrencileri Köln'de Cübbe Giyip Diplomalarını Aldılar

Anadolu Üniversitesi öğrencileri Köln'de cübbe giyip diplomalarını aldılarHakan AYTAŞ KÖLN, 26 Ağustos (DHA) - Almanya'nın Köln kentinde, Anadolu Üniversitesi'nin Batı Avrupa Programları 20162017 Öğretim Yılı Bahar Dönemi mezunları törenle diplomalarını aldılar.

Anadolu Üniversitesi öğrencileri Köln'de cübbe giyip diplomalarını aldılar

Hakan AYTAŞ KÖLN, 26 Ağustos (DHA) - Almanya'nın Köln kentinde, Anadolu Üniversitesi'nin Batı Avrupa Programları 20162017 Öğretim Yılı Bahar Dönemi mezunları törenle diplomalarını aldılar.

Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa İrtibat Bürosu'nda düzenlenen törende mezunlar cübbe giyip kep attılar. Mezunlara diplomalarını Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Uzaktan Öğretim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tevfik Volkan Yüzer verdi. Yüzer tören öncesinde yaptığı konuşmada, Anadolu Üniversitesi'nin öğrenci sayısı yönünden Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük üniversitesi olduğunu belirtti. Açık öğretim sistemiyle Avrupa ülkelerinde yaşayan Türk vatandaşların eğitim ve kültür ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Yüzer, 'Açıköğretim Fakültesi Batı Avrupa Programlarında 21 ayrı dalda eğitim veriyoruz. Özellikle Uluslararası İlişkiler, Sosyoloji ve İlahiyat bölümlerine büyük ilgi var' dedi.

Sınavsız ikinci üniversite imkanı

Anadolu Üniversitesi'nin 30 yıldır Batı Avrupa'da bulunduğunu ifade eden Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yüzer, Batı Avrupa'nın tüm ülkelerinde yüksek eğitim hizmeti veriyoruz. Şu ana kadar da 10 binin üzerinde kişi bu programlardan mezun oldu. Mezunlara ikinci üniversite şansı da tanınmaktadır. Bu gün mezun oluyorsunuz ama bu demek değil ki Anadolu Üniversitesini bırakıyorsunuz. Artık ikinci üniversite var. İkinci üniversiteyle, bir bölümü bitirdiğinizde tekrar yeni bir bölüm okuyabiliyorsunuz. Artık 20'den fazla lisans ve ön lisans bölümlerimizle sizlerin karşısındayız. Bu bölümlere ikinci üniversite kapsamında hem de sınavsız kayıt olabilirsiniz. Başvurular başladı ve 15 Eylül 2017 tarihinde sona erecek? diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Üniversitesi Almanya Köln Politika Güncel Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? (%) Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir?
Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title