Haberler

Altınordu'da Emre Sesleri

Güncelleme:

Altınordu, sezon başında da talip olduğu Trabzonspor'un kanat oyuncusu Emre Güral için yeniden nabız yokluyor.

Altınordu'nun sezon başında da talip olduğu Trabzonspor'un kanat oyuncusu Emre Güral için yeniden nabız yokladığı öğrenildi.

Altınordu'nun Trabzonspor'da forma şansı bulamayan gurbetçi oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği bildirildi. Bu sezon sadece A-2 Milli Takımı'nın Estonya'yı 5-0 yendiği özel maçta 58'inci dakikada oyuna girip bir de gol atan Emre'nin 2011-12'de Bucaspor'da forma giydiği dönemden tanığı Altınordu teknik heyetinin teklifine sıcak baktığı kaydedildi.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, gönderilen 7 oyuncunun yerine yapılacak 5 takviye için çalışmaların sürdüğünü söyledi. İlk yarıda hedefledikleri puanı tutturamadıklarını, ancak oyuncuların tecrübe kazandığını dile getiren Hüseyin Eroğlu, şöyle dedi:

"Hücumda üretken olmamıza rağmen son vuruşlarda etkisizdik. Süper Lig deneyimi olan oyuncularla bu sorunu çözmeyi planlıyoruz. Savunmada fazla pozisyon vermeden bireysel hatalardan goller yedik. Çok çalışıp, eksiklerimizi kapatacağız." - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Eroğlu Trabzonspor Emre Güral Altınordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title