Haberler

Altay'ı Eski Futbolcuları Sırtladı

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde Tekirdağspor'la 1-1 berabere kalmasına rağmen 7 puanla liderlik koltuğunu koruyan Altay'ın attığı 7 golün tamamını altyapı patentli futbolcular kaydetti.

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde Tekirdağspor'la 1-1 berabere kalmasına rağmen 7 puanla liderlik koltuğunu koruyan Altay'ın attığı 7 golün tamamını altyapı patentli futbolcular kaydetti.

Altay'da transfer yasağının kalkmasının ardından yuvaya dönen santrfor Murat Uluç 4 golle siyah beyazlı ekibin skor yükünü çekerken, gençlerden Furkan, Halil Yılmaz ve Hüsamettin de attıkları 1'er golle takıma katkıda bulundu. Yapılan 15 transfere rağmen formayı kaptırmayan 3 genç ilk 11'in değişmezleri oldu.

Tekirdağspor randevusunda takımın eksiklerini gördüklerini dile getiren Futbol Direktörü Özden Töraydın, "Yeni bir ekibiz, 4 ya da 5'inci haftadan sonra işler rayına oturacak.

Daha bilinçli ve sabırlı oynamalıyız. Tempomuz artmalı. Top daha fazla bizde kalmalı. Takımın bunu yapacak gücü var. İstediğimiz seviyeye ulaşınca seri galibiyetler gelecektir. Zorlanacağımız maçlar da olacak. Hedefe varmak için iç sahada puan kaybetmemeliyiz. Ankara Demirspor deplasmanına iyi hazırlanmalıyız" dedi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halil Yılmaz Murat Uluç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title