Haberler

Altay'dan Taraftara Baklava

Futbolda taraftarların tuttukları takımların antrenmanını ziyaret edip futbolculara ve teknik adamlara baklava ikram ederken Altay'da tam tersi yaşandı.

Futbolda taraftarların tuttukları takımların antrenmanını ziyaret edip futbolculara ve teknik adamlara baklava ikram ederken Altay'da tam tersi yaşandı.

1914 Taraftarlar Derneği yönetiminin istifasının ardından bu sezon tribünlerle yakalanan birlikteliğin bozulmasından endişe eden futbolcular ve teknik heyet, dernek yöneticilerini Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'ne çağırıp baklava ikram ederken, en azından sezon sonuna kadar görevi sürdürmelerini istedi.

Teknik direktörü Serdar Sabuncu, taraftarlara, "Bize en büyük güç siz oldunuz. İzmir'deki tek mağlubiyeti seyircisiz maçta aldık. Herkes fedakarlık yapıyor, sezon sonuna kadar mücadelemizi omuz omuza sürdürelim. Bu ayrılığı rafa kaldıralım" dedi.

Kaptan Burak ise, "Dışarıda Altay'a çok büyük bir sempati duyuluyor. En büyük zarar kendi içinden veriliyor. Düşmanlarımızı güldürmeyelim" diye konuştu. Taraftar derneği yöneticileri de bu ısrar üzerine kararlarını gözden geçireceklerini söylediler.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kutlu Aktaş Gaziemir İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title