Haberler

Alman Die Welt Gazetesi: IŞİD İlk Kez Kadınları da Kafasını Keserek Öldürdü

Güncelleme:

Alman Die Welt gazetesi, IŞİD'in Suriye'nin Deir al-Sor kentinde iki kadını "cadı" oldukları gerekçesiyle kafalarını keserek infaz ettiğini öne sürdü.

Alman Die Welt gazetesi internet sitesinde yer verdiği haberde, IŞİD'in Suriye'nin Deir al-Sor kentinde iki kadını "cadı" oldukları gerekçesiyle kafalarını keserek infaz ettiğini öne sürdü. Welt Online bu iddiasını Suriye İnsan Hakları Gözlem Evi'ne dayandırdı.

KADINLARI SADECE RECM EDİYORDU

Söz konusu iki kadının eşlerinin de Deir Essor'da öldürüldüğüne değinilen haberde, kadınların kafaları kesilerek infaz edilmesinin ilk olduğuna dikkat çekildi. IŞİD, bugüne kadar fuhuş yaptıkları öne sürülen kadınları taşlayarak (recm) infaz ediyordu.

5 KİŞİ DE ORUÇ TUTMUYOR DİYE..

Suriye İnsan Hakları Gözlem Evi'nin ulaştığı bilgilere göre, Deir al-Sor'da 5 erkek de Ramazan'da oruç tutmadıkları gerekçesiyle cezalandırıldı. Sözkonusu erkeklerin ellerinden ve ayaklarından duvara asılarak cezalandırıldığı belirtiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Die Welt Suriye Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (104)

furkan:

unutmayın pkk nın öldürdügü türkmen ve arapları işid öldürdü diye haber yapmışlardı hepsini pkk öldürmüştü pkk şirin gösterilmaya çalışılıyor işid 3 senedir telabyadı ele geçirmişti ama türkmenler hiçbiri kaçmadı neden pkk gelince kaçmak zorunda kaldılar akıllı olun medya uyuturyor hepinizi pkk katliam yapıyor işid yaptı diyorlar kaçanların çogu pkk dan kaçtık diyordu bide amerikan uçaklarından pkk kordinat verip türkmen köylerini vurdurdu amerikaya uyanın

33
14
yanıtYanıtla
anti kafirmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

bu söylenti haberleri gecin belgeli delilli haberler yayınlayın daha yeni pekekeliler KURAN I KERİM i yırttı yaktı ciğnedi peygamberimize hakaretler etti videosu var neden haber yapmıyosunuz.

17
26
yanıtYanıtla
Muss isviçremobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Islamiyet sanki çok masumdu.gül sevenler derneği gibi sunuyorlar islamiyeti.hz.ayşenin hırsı yüzünden hasan hìseyini kesdirdi.hep aile kavgası peygamberin bu günlere kadar geldi.alevi sünni gibi.atatürk olayı fark etti ama biz heykelini yaptık sadece baktık.yoksa bizde işid gibi olurduk.

11
27
yanıtYanıtla
Muss isviçremobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Arapların kültürünü din diye bize yutturmuşlar .çıkarmak çok zor.neresinden baksan çıktığı günden itibaren kan vahşet cariye ve ganimet birde cihat.peygamberde esirlerin bir bölümünü kesmeyi emretmiş

16
17
yanıtYanıtla
AKP düş bu milletin yakasından:

Medeni ülkeler liginden AKP sayesinde kovulduk. . AKP liler için birşey farketmiyor;zaten çogu kenar mahallede yaşıyor dünyadan haberleri yok;ama bizim gibi entellektüel ve eğitimli kesim gün be gün geriye gittigimizi görüyor. . . Istanbul Ataturk Havalımanı resmen Kandahar , veya Suudi havalimanı gibi olmuş;Arapların en alt tabakası doldu heryere;kadın pazarları kuruldu ;hırsızlıjk yolsuzluk cinayetler dilenciler her yerde. . . .

19
14
yanıtYanıtla
AKP TURKIYEmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

En iyi kurd olu kurdtur.tek care once turkiyeden basliyacan kurdleri temizlemeye ermenileri temizledigimiz gibi.sonrada butun ortadoguyu bu pis irktan temizleyecen.tek bi tanesini bile birakmayacansinki ilerde uremesinler.

9
22
yanıtYanıtla
efkan:

yalan haber işide katılımı durdurmaya çalışıyorlar medya bunların elnde pyd çiçek gibi gösteriliyor pkk çiçek gibi gösterilip işid her seferinde kötüleniyor işidi karalıyorlar bence

5
25
yanıtYanıtla
KonjormobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu kadar yalan haber olmaz be abiya kaynakta Alman gazetesi..

8
22
yanıtYanıtla
sehrizar Saraylar1:

Müslümanlar birbirini kese kese bitirecek bi bakmışsın hiç kalmayacak. Iste o gün dünyaya huzur ve güven gelecek. . .

20
9
yanıtYanıtla
kafkas kartalımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ELİNİZDE DELİLİNİZ YOKSA HABER YAPMAYIN...!! FALAN BÖYLE DEDİ FİLAN ŞÖYLE DEDİYLE HABER OLMAZ

14
14
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title