Haberler

Alanyurt Sosyal Tesisi Açıldı

Bursa'nın İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan Alanyurt Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Bursa'nın İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan Alanyurt Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı.

2013 yılının Eylül ayında temeli atılan Alanyurt Sosyal Tesislerinin açılışında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "2014 yılına hızlı bir şekilde girdik. Her gün yeni bir heyecanla hizmet üretmeye çalışıyoruz. Saha ekiplerimiz, vatandaşımızın kapısına kadar giderek, onların sesini ilk elden dinliyor. 10 yıldan beri yüzlerce duracak esere birlikte imza attık. Bugün de Alanyurt bölgemiz için yeni bir tesisi hizmete açıyoruz. Bugün Alanyurt dediğimiz 6 mahallede yaklaşık 40 bin civarında insanımız yaşıyor" dedi.

Alanyurt Sosyal Tesisleri ve bahçe düzenlemesi işi ile alakalı 21 Haziran 2013 tarihinde ihaleye çıktıklarını bildiren Aktaş, "En avantajlı teklifi sunan firma ihaleyi 504 bin 525 TL bedelle almıştı. İki kattan oluşan tesiste Fatih Mahallesi Muhtarlığı, çok amaçlı lokal, berber ve market gibi sosyal yaşama alanları bulunuyor. Binanın toplam parsel alanı 286 metrekare, toplam zemin kat alanı 228 metrekare" ifadelerini kullandı.

AK Parti Bursa milletvekilleri Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve Önder Matlı da İnegöl Belediyesi'nin hizmetlerinden övgüyle bahsetti. Konuşmaların ardından Alanyurt Sosyal Tesisi hizmete açıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alinur Aktaş Alanyurt İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title