Haberler

Akyaka Park'ta Mustafa Ceceli Rüzgarı

Güncelleme:

Ümraniye'nin yeni yaşam merkezi Akyaka Park, gerçekleştirdiği keyifli konserde ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'yi sevenleriyle bir araya getirdi.

Müzikseverler, Mustafa Ceceli'nin eşsiz yorumuyla seslendirdiği şarkılarda hem eğlendi hem de duygusal anlar yaşadı.

Ümraniye'nin yeni çekim merkezi Akyaka Park, birbirinden eğlenceli etkinlik ve aktiviteleriyle ziyaretçilerine "tam istediği gibi" bir ortam sunmaya devam ediyor. Ülkemizin en sevilen sanatçılarından biri olan Mustafa Ceceli, 25 Aralık Pazar günü Akyaka Park'ta verdiği konserle dinleyenlerden tam not aldı. İlle de Aşk, Sevgilim, Emri Olur gibi en beğenilen ve dillere dolanan şarkılarını seslendiren Ceceli, konserinin kapanışını Birtanem Söyle Canım ile yaparak müzikseverlere duygu dolu anlar yaşattı.

Ulusal ve uluslararası 140 markasının yanı sıra Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan kafe ve restoranları, cam tavanlı ferah yeme-içme alanı ve açık terasları ile bulunduğu konumda öne çıkan bir buluşma noktası olan Akyaka Park; hazırladığı çeşitli etkinliklerle de ziyaretçilerine dopdolu bir program sunuyor. Yıl boyu sürecek konsept aktivitelerle keyifli vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan Akyaka Park, hafta sonları gerçekleşen çocuk kulübü etkinlikleriyle ise miniklere renkli bir dünya sunuyor. 24-25 Aralık tarihlerinde çocukların en çok sevdiği çizgi karakterlerden Köstebekgiller'e ev sahipliği yapan Akyaka Park, 15 Ocak'ta gerçekleşecek Oğuzhan Koç konseriyle eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ceceli Ümraniye Akyaka Güncel Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title