Haberler

Akhisar Belediyespor'da Hede 3 Puan

Spor Toto Süper lig'de 6 maçtır galip gelemeyen Akhisar Belediyespor, cumartesi günü Manisa'da konuk edeceği Gençlerbirliği'ni yenip, 3 puan almak istiyor.

Spor Toto Süper lig'de 6 maçtır galip gelemeyen Akhisar Belediyespor, cumartesi günü Manisa'da konuk edeceği Gençlerbirliği'ni yenip, 3 puan almak istiyor. Sarı kart cezalısı Uğur'un yerine savunmada Douglao'nun yanında Sonko ve İsmail Konuk'tan birine şans vermeyi planlayan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, yine cezalı olan Zokora'nın yerine de sakatlığı geçen Merter'i hazırlıyor.

Bu arada sakatlığı yüzünden yaklaşık iki aydır sahalardan uzak kalan Kenan'ın iyileşmesiyle sağ kanatta alternatifi çoğalan tecrübeli teknik adamın, maça yine Kerim'le başlayıp, ilerleyen bölümde Kenan'dan yararlanmayı düşündüğü öğrenildi. Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini hatırlatarak, bu zorlu randevuda taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. - Akhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor İsmail Konuk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title