Haberler

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Halkı Selamladı

Güncelleme:

1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti'den İstanbul milletvekili seçilen isimler seçim otobüsüyle ilçeleri gezerek vatandaşlara karanfil dağıttı.

1 Kasım Genel Seçimleri'nde AK Parti'den İstanbul milletvekili seçilen isimler seçim otobüsüyle ilçeleri gezerek vatandaşlara karanfil dağıttı.

Bağcılar'dan başlayan ziyaretlere, milletvekilleri Mehdi Eker, Mehmet Muş, Feyzullah Kıyıklık, Tülay Kaynarca, Mustafa Şentop, Abdullah Başçı, Erkan Kandemir ve partililer katıldı.

Bağcılar'ın ardından Bakırköy, Bahçelievler, Küçükçekmece, Arnavutköy ilçelerine uğrayarak vatandaşları selamlayan milletvekilleri, vatandaşlara karanfil dağıttı. Milletvekilleri, ilçe teşkilatlarını da ziyaret ederek teşkilattakilere teşekkürlerini iletti.

Mehdi Eker, ziyaretler sırasında AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, teşkilatlarına teşekkürlerini bildirdiklerini anlattı.

Teşkilatların, halkla devlet arasında doğrudan işleyen köprü görevi gördüğünü ifade eden Eker, ilçe merkezlerinde halkı selamladıklarını, onlara karanfil dağıttıklarını söyledi.

Eker, şunları kaydetti:

"Sadece seçim öncesinde değil, seçimden sonra da milletle birlikte olacağımıza dair aslında önemli bir işaret. Bugünü bu manada yorumlamak lazım. Seçim döneminde sahada gezdiğiniz zaman 'Seçimden sonra da gelin' derler. Seçimden sonra da burada ve birlikte olduğumuzu göstermek açısından bugün bu programı düzenledik. Akşama kadar 6 ilçeyi tamamlayıp, yarın da 7 ilçeyi gezeceğiz. 3. bölgenin tüm ilçelerini gezeceğiz. Bundan sonraki süreçte de milletvekili olarak zamanımızı bölgemizde geçireceğiz."

9 Kasım Pazartesi günü mazbatalarını alacaklarını belirten Eker, her bölgede seçim öncesinde istenilen ve dile getirilen hususlar bulunduğunu anlattı. Bunların her birini bir başlık altında toplayacaklarını belirten Eker, sorunların çözümüne dair bir eylem planı hazırlayacaklarını anlattı.

"Temel ilkemiz millete güvenmektir"

Mustafa Şentop da şunları kaydetti:

"Milletimiz, 7 Haziran'daki tabloyu ve sonrası gelişmeleri değerlendirerek, AK Parti'nin güçlü bir hükümetle ve meclis çoğunluğuyla, Türkiye'nin yoluna devam etmesine karar verdi. Bu millet, geleceğiyle ilgili her kritik dönemde çok doğru ve isabetli kararlar vermiştir. Buna güvendik ve güvenmenin karşılığını da 1 Kasım'da almış olduk."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Mustafa Şentop İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title