Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "16 Nisan'da sandıktan çıkan sonuçla Türkiye kazandı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "16 Nisan'da sandıktan çıkan sonuçla Türkiye kazandı. 16 Nisan'ın kaybedeni yoktur." dedi.

Karaaslan, halk oylamasının ardından parti teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Halk oylamasının sonucu değerlendiren Karaaslan, AK Parti teşkilatlarının üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptığını söyledi.

Tüm teşkilatlara teşekkür eden Karaaslan, "AK Parti'mizin çok güzel geleneklerinden olan teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştirmek üzere emektar ve fedakar teşkilatlarımızın yanındayız. Biz büyük bir aileyiz. Teşkilatlarımızın 18 maddelik anayasa değişikliği konusunu sahiplenerek kapı kapı, dükkan dükkan, mahalle mahalle gidip anlatmalarıyla Türkiye'de inanılmaz bir ivme yakalandı. Referandum sonucunda AK Parti teşkilatlarının payı çok büyük." değerlendirmesinde bulundu.

Halk oylamasının sonucunu zafer olarak yorumladıklarını dile getiren Karaaslan, şunları kaydetti:

"16 Nisan'da sandıktan çıkan sonuçla Türkiye kazandı. 16 Nisan'ın kaybedeni yoktur. Milyonlar Türkiye'nin geleceği için oy kullandı. Sandıklar sayıldı ama anamuhalefet başta olmak üzere bazıları, 'Bu iş bitmedi daha yeni başlıyor' diyorlar. Bu iş bitti. Nokta koyuyoruz. Bundan sonra önümüze bakmak zorundayız. Biz, 'Durmak yok yola devam' diyoruz. Bunu demek zorundayız. Çözmemiz gereken çok farklı konular var. Bunun için daha güçlü olmak durumundayız."

Kaynak: AA / Güncel

Çiğdem Karaaslan AK Parti AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title