Haberler

Ailelerinden Hediye İsteyemeyen Öğrencilere Teknosa'dan Sürpriz

KARNE heyecanına ortak olan TeknoSA'nın öğrenciler için hazırladığı sürprizde yazar ve oyuncu Feyyaz Yiğit, ailelerinden hediye isteyemeyen öğrenciler için hayalleri süsleyen 10 teknolojik karne hediyesi dörtlükleri hazırladı.

KARNE heyecanına ortak olan TeknoSA'nın öğrenciler için hazırladığı sürprizde yazar ve oyuncu Feyyaz Yiğit, ailelerinden hediye isteyemeyen öğrenciler için hayalleri süsleyen 10 teknolojik karne hediyesi dörtlükleri hazırladı. Yiğit, TeknoSA sosyal medya hesaplarında paylaşılan keyifli videolar aracılığıyla, öğrencilerin sözcülüğünü en eğlenceli şekilde yapıyor ve istedikleri hediye konusunda ailelerini ikna edebilmelerine yardımcı oluyor. Bunlara ek olarak, TeknoSA'nın Facebook hesabında başlattığı, öğrencilerden gelen karne dörtlüklerini ödüllendireceği yarışma halen devam ediyor.

Notebooklardan akıllı telefonlara, akıllı saatlerden oyun aksesuarlarına kadar belirlenmiş onlarca üründeki indirimler, Türkiye genelindeki TeknoSA mağazalarında çocuklarını teknolojiyle mutlu etmek isteyen velileri bekliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title