Haberler

CHP'den Bilecik Milletvekili Seçilen Yaşar Tüzün, Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

7 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili seçilen Yaşar Tüzün, törenle mazbatasını aldı.

7 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili seçilen Yaşar Tüzün, törenle mazbatasını aldı. Mazbata töreninde adliyeye toplantı salonu isteyen ağır ceza reisinin sözleri alkış aldı.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, bugün kalabalık bir partili grubu ve sevenleri tarafından Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı'ndan yürüyerek mazbatasını almak için Bilecik Adliye Sarayı'na geldi. Bilecik Adliye Sarayı'nda herhangi bir toplantı salonu bulunmaması sebebiyle vekil Tüzün ve beraberindeki partililer Ağır Ceza Mahkeme Salonu'na alındı. Yaşar Tüzün'e mazbatasını vermek için salona giren Bilecik Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Akpınar, kalabalığın salona sığmadığını görünce, "Duruşma salonumuz yeterli değil. Gördüğünüz gibi adliyede de bir toplantı salonu yok. Artık bunu ihtiyaç olarak Bilecik'in 1'inci sırasına yazılır herhalde" dedi. Tüzün "Tamam" yanıtını verirken, salonda bulunanlar Bilecik Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Aktepe'yi alkışladılar. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Merkez Yaşar Tüzün Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

fırtına:

Hakim bey Adliyede düğünmü yapacaksın ! Mazbata için bütün CHP lileri salona almak zorundamısın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title