Haberler

Ağar Erdoğan'a "Amin" Demesini Önerdi

"askerlik Yan Gelip Yatma Yeri Değil" Sözleri Tartışma Yaratan Başbakan Erdoğan'a, Dyp Genel Başkanı Mehmet Ağar,"Vatandaş, 'Şehit Cenazesi Görmek İstemiyoruz' Demişse Verilecek Cevap Bellidir. 'Amin, Bizde İstemiyoruz" Tavsiyesinde Bulundu.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, "Askerlik yan gelip yatma yeri değil" sözleri tartışma yaratan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirirken bir de öneride bulundu.

Erdoğan'ın yankısı süren sözlerini değerlendiren Ağar, bir başbakanın nerede ne diyeceğini bilmesi gerektiğini söyledi.

Ağar, Erdoğan'ın düzeltme çabalarına "Onun da bir mazereti yok" diye gönderme yaparken, "Ayaküstü spontane tepkiler verilmez" dedi. Ağar, bir programda şöyle konuştu:

"Vatandaşın bağrı yanmış. Herkesin bağrı yanıyor, Türkiye ağlıyor bugün. Daha da geleceğe yönelik herkesin endişeleri var.

Böyle bir sıkıntı görmüşse 'şehit cenazelerini görmek istemiyorum' demişse bir vatandaş, buna verilecek cevap bellidir. 'Amin biz de istemiyoruz. Allah hiçbirimize göstermesin. Bunun için elbirliği ile her şeyi yaparız' demek yerine 'askerlik yan gelip yatma yeri değildir' dediğiniz vakit şimdi yarın öbür gün zaten fiilen sizin bu güçleriniz terörle mücadelede büyük riskler altında, gece gündüz kan ter içinde çalışıyor.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

title