Haberler

Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonunda 4 Şüpheli Tutuklandı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde, hassas terazi ve pompalı tüfek ele geçirildi. Ayrıca otogar içerisinde yapılan üst aramalarında da uyuşturucu madde bulunan 2 şüpheli tutuklandı.

Afyonkarahisar'da iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, sokak satıcılarına yönelik çalışmalarda, durdurulan bir araç içerisinde arama yapıldı.

Yapılan aramada, bir hassas terazi, 50,62 gram uyuşturucu madde, bir sentetik ecza maddesi, bir pompalı tüfek ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan İ.D ve G.K işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, otogar içerisinde iki şüphelinin yapılan üst aramasında 6 peçeteye emzirilmiş uyuşturucu madde ve 3,6 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan M.U ve Y.U işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title