Haberler

Afyon - Yakalanmamak İçin Güvenlik Kamerasının Hard Diskini Çaldılar

Yakalanmamak için güvenlik kamerasının hard diskini çaldılar Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde bir lokantada yaşanan hırsızlık olayında, şüpheli ya da şüpheliler yakalanmamak için güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiği hard diski de çaldı.

Yakalanmamak için güvenlik kamerasının hard diskini çaldılar

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde bir lokantada yaşanan hırsızlık olayında, şüpheli ya da şüpheliler yakalanmamak için güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiği hard diski de çaldı.

Sandıklı Ece Mahallesi'ndeki bir lokantada çalışanlar sabah geldiklerinde işyerine hırsız girdiğini fark etti. İhbar üzerine gelen Sandıklı Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler işyerinden 100 lira nakit parayla 300 lira değerinde yemek kartının çalındığını tespit etti. Polisin incelemesinde şüpheli ya da şüphelilerin yakalanmamak için işyerindeki güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiği hard diski de çaldığı belirlendi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sandıklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title