Haberler

Afa'dan Mezun Olan Pilotlar Diplomalarını Aldı

Türkiye’deki pilot ihtiyacını karşılamak amacıyla Atlasjet tarafından kurulan Atlantik Uçuş Okulu'ndan (AFA) mezun olan 12 pilota diplomaları törenle verildi

Türkiye'deki pilot ihtiyacını karşılamak amacıyla Atlasjet tarafından kurulan Atlantik Uçuş Okulu'ndan (AFA) mezun olan 12 pilota diplomaları törenle verildi.

Ataköy Sheraton Otel'de düzenlenen törende konuşan Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, mezun olan pilotların hemen işe başlamalarının gururunu yaşadıklarını söyledi.

Ersoy, geleceğin pilotlarının eğitimi konusunda yatırımlarının süreceğini anlatarak, "Bugün iki tane daha yeni kuşumuz filomuza katıldı. Çünkü AFA gerçekten çok başarılı ve gelecek vaat eden bir okul haline geldi. Büyüme ihtiyacı ortaya çıktı" diye konuştu.

Atlas Jet olarak Kırgızistan ve Kazakistan'da ciddi yatırım yaptıklarını ifade eden Ersoy, "Bugün itibariyle Ukrayna'da imzamızı attık. Şirketimizi kurduk. İnşallah Atlas Jet Ukrayna ile 2014 yazına girerken uçuşlara başlıyoruz" dedi.

Atlas Jet Üst Yöneticisi (CEO) Orhan Coşkun da AFA'da verdikleri eğitimler sonucunda mezun olan 12 genç pilotun mesleğe büyük katkılarda bulunacağını söyleyerek, eğitimcilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından sahneye davet edilen 12 pilot adayına, Ersoy ile Coşkun tarafından bröveleri takıldı.

Daha sonra ikinci dönem mezunları, kütüğe hep birlikte plaket çaktı.

Diploma törenine, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) Başkanı Gürcan Mantı, Galatasaraylı Milli Futbolcu Sabri Sarıoğlu ile eşi Yağmur Sarıoğlu, mezun olan pilotların yakınları ve havacılık sektöründen davetliler katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Murat Ersoy Atlas Jet Türkiye Ataköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title