Haberler

Adnan Saygun'da Yıldızlar Geçidi

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, Ekim ayında birbirinden seçkin konserleri İzmirli sanatseverlerle buluşturacak.

Kentin en prestijli kültür sanat mekanlarından İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), Ekim ayında birbirinden seçkin konserleri İzmirli sanatseverlerle buluşturacak.

9 Ekim Çarşamba günü yeni sezona "merhaba" diyen AASSM, 22 Ekim Salı günü, "İzmir Oda Müziği Topluluğu"nu ağırlayacak. Saat 20.00'de başlayacak konserde Gülnare Özdemir (Piyano), Ruşen Güneş (Viyola), Jülide Gündüz (Flüt) ve Deniz Akıncı (Keman) sahne alacak.

23 Ekim 2013 Çarşamba günü ise 'İzmir Big Band" müzikseverlerle bir araya gelecek. Büyük Salon'da saat 20.00'de başlayacak konserde piyanoda Emrah Sayın, davulda Murat Han Turgut ve Bora Peynirci, klavyede Doruk Çebi, bas gitarda Ralph Battle, elektro gitarda Suat Vergili, perküsyonda Cüneyt Anar, geri vokalde Ezgi Ceren Anar sahne alacak. Orkestranın yaylılar grup şefliğini Tolga Kulak, üflemeliler grup şefiliğini Tolga Bilgin üstlenirken, Evrim Özkaynak, Ümit Ortaç, Şeniz Çimen, Oğuz Çimen, Kaner Sümer ve Ziya Öztürk de solist olarak sahne alacak.

25 Ekim Cuma tarihinde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO) konseri Şef Naci Özgüç yönetiminde gerçekleştirilecek. Saat 20.30'da başlayacak konserde, Tülay Uyar (Soprano), Anna Chubuchenco (Mezzo Soprano), Erdem Erdoğan (Tenor) ve Hasan Berk (Bas) sahneye çıkacak. İZDSO'ya Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Çok Sesli Korosu eşlik edecek.

30 Ekim 2013 Çarşamba günü, cazın güçlü seslerinden Jülide Özçelik Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nin konuğu olacak. Büyük Salon'da saat 20.00'de gerçekleşecek konserde sanatçı, duru sesiyle dinleyicileri için unutulmaz bir performans sergileyecek.

31 Ekim Perşembe günü İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, "Cumhuriyet Bayramı Özel" konseri verecek. Şef Nesrin Bayramoğulları yönetimindeki konserde İzmir Sanat Korosu orkestraya eşlik edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmed Adnan Saygun Adnan Saygun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title